funny thing is

Verkar som att nyår kommer bli lyckat och jag är taggad! Först kommer S hit och runt fem kommer H hit och så ska vi göra oss iordning tillsammans innan vi drar till E på förfest. Fast dit ska såklart inte S med. Jag funderar på att skicka ut han när H kommer men vet inte om det vore för elakt..? haha.

Känns skönt att träffa H igen var så länge sen vi gjorde tjejsaker tillsammans hon och jag, det saknar jag faktiskt!
Iår kommer även blir första år med nyårskyss, hihihi jag är sååå töntig! Jag är nog faktiskt världens största tönt nu, går runt och flinar som en fjant åt ingenting och bara är glad och lycklig och kanske till och med k.. nej eller jo eller nej jag vene =D

Vad säger du taaayshert det ligger väl något i gatan man bor på? ;)

kyss och smek livet é en lek

truyh

det kommer dagar

Å-å-å-åh! Ida Danielsson ibland är du nog den krångligaste människan jag vet! yeap det här suger, jag suger allt suger, blä.

Eller okej allt suger inte alls hehe, inte skriva depp inlägg i denna blogg inte! Eller jo ibland men inte denna dag för idag var faktiskt riktigt king förut. Drog till stan med E och åt då på wok ktichen, dreggel.

Har nu inhandlat kläder till nyår och har bara smådetaljer kvar att fixa nu. Hoppas att S kommer på nyår annars är det synd om mig men det komemr bli ännu syndare för han hah! Kommer även träffa J under januari vilket känns bra han är trots allt bra den pysen.

Nej vet ni vad om jag ska orka gå upp tidigt imorgon måste jag börja dra mig mot sängen nu.

kyss och smek livet é en lek

copyright ida

seven days without you

jag vill mysa... det är inte okej.


i can transform ya

Som jag har längtat efter jullovet och nu är det äntligen här! Igår gjorde jag massa glädje danser ute i snön och jag och Elin hittade på massa bus, bus ala Molkom liksom!

Ikväll är det klassfest och det ser jag framemot, wiho så som Sandra jag och jag kämpade igår för att fixa inför ikväll så måste det blir bra! Haha, känseln i mina tår är i alla fall tillbaka nu och det är det som räknas.  Det var ju klassfest förra lördagen men då var inte jag där eftersom den helgen spenderade ju jag med Simon i Hagfors.

Nej nu ska jag sätta på mig lite kläder och platta håret och sedan drar jag ner till hallen med Fiia och kollar u-lagets match. Nej F du behöver inte tacka mig, se det som min julklapp till dig :-)

kyss och smek livet é en lek

copyright ida


free fallin

fitta jag hade skrivit ett långt bra inlägg och det bara raderades... hatar jag det? ATT jag gör.

RSS 2.0