090624

Summertime and the living is easy, alltså det är ju så jäkla rätt! Det är mycket lättare på sommaren och nu är sommaren  verkligen här ska faktiskt kila ut och lägga mig i solen för jag orkar inte med datorn nu, bara det bevisar ju hur mycket sommaren påverkar mig! haha.

Ute och gick mega långt med elin förut och det resulterade i att mina fötter är sjukt ömma men vafan jag överlever. Träning blir det i värmen sen också shizzle my dizzle typ? ja :o
Och imorgon/övermorgon träffar jag alexandra lundh också som har varit i sfs alldeles för länge! Jag har planer för oss plutten, STORA planer, bered dig medan du kan :)

kyss och smek livet é en lek


090618

Toppen bra kväll/natt igår med hildis du får mig alltid att le sötan, speciellt när du sover och pratar i sömnen, eller pratar du typ njuter, inte på ett porrigt sätt utan på ett mysigt sätt, haha.
Blev att dra ner till stan en snabbis idag köpte bara en sak lite snabbt sen blev det att skynda sig hem, hilda skulle ju sälja jordgubbar i regnet, stackarn;)

Sen så tänkte jag tipsa alla om en blogg som jag älskar att läsa, nämnligen Albin Axelssons blogg, ni vet han killen som jag pratade om i vintras; han som gjorde så super coola videos på youtube, ja det är i alla fall hans blogg jag pratar om. Läs den och njut kära vänner!

kyss och smek livet é en lek

stiligast i världen svävar jag fram


090617

Nu är det sommarväder och det är g-ö-t-t!
Tänkte även informera alla om att jag och alexandra lundh är kungar på att dansa, bara så ni vet liksom. Släng hit en reflexväst, två mössor och en halsduk så klarar vi allt:)))

nyp i stjärten, jag har träningsvärk i magen och ont på rumpppan ;**



090615

Nu har äntligen det efterlängtade sommarlovet kommit och det känns liksom inte riktigt, inte riktigt ja jag vet inte vad inte riktigt sant? eller sant är fel ord men det känns inte som att det är sommarlov helt enkelt, för det första så är ju vädret helt enkelt riktigt illa!  Jag hade sett fram emot en sommar med sol, bad och glass men nej det verkar det inte bli något av.
Men jag har det ganska chill ändå och vet att den här sommaren kommer bli super i vilket fall :)

Skolavslutningen var riktigt bra eller alltså i kyrkan var det väl inte så superkul precis men helt okej, kändes som det var kortare iår än förra året? Skönt var det iaf och kvällen var riktigt trevlig ett stort fett tack till johanna för det! Och alla andra som var där får såklart också ett feting tack och endel får ett förlåt ;$

Alla är på fotbollsskolan och "jobbar" utom jag som sitter hemma och ruttnar, haha det é ganska chill ändå! Och så är jag faktiskt inte helt ensam; världens bästa alexandra är också hemma och senare blir det att hitta på något bus med henne:) men just nu blir det att se på i taket lyser stjärnorna och tobias kan bara ta sig filmen är visst bra du är inte bra tobias, haha;d

kyss och smek livet é en lek :)


090603

Ska snart kila ner till bussen och dra in till stan med syster, hon har panik för hon har inte köpt avslutningskläder än hähähä! Lite roligt är det allt;)

Jag tror ärligt talat att jag blivit beroende av yoghurt och müsli, ärligt talat så sjukt underbart gott så det finns ju inte, mums sitter av det just nu faktiskt. Och gissa vad jag gjorde? Jo jag tog den sista müslin utan att fråga om det var okej, hähä, jag är så busig idag. Nej ursäkta mig för att jag skriver så konstigt och shiet idag men jag är så överenergisk så jag vet inte vart jag ska ta vägen! skutt skutt skutt

Ikväll drar klassen till bornholm också och jag längtar tills jag äntligen får sätta min fot på bornholm för vet ni vad vet ni vad vet ni vad?! DÅ FÅR JAG TA MIN FÖRSTA TUGGA GODIS SEDAN JÄTTE LÄNGE!!!!! Ja jag tycker det är okej att vara stolt över sig själv när man inte ätit; godis, popcorn, chips, dricka, bullar osv.  sedan nyår så hehehe, jag é stolt B-)
Bornholm kommer bli mega bra även om endel *hosthostbenganhosthost* är negativa till det för tillfället, jag vet att ni kommer älska det när vi väl är där! hahaha, fan jag får inte ur mig den här jävla överenergin.


puss på er och glöm inte de smartaste orden någonsin; kyss och smek livet é en lek!:***

090601



förra lördagen var det att fira hilda som gällde, jag hade kul.




på torsdagen öste regnet ner och min kissemiss mös med mig då.



sola i värmen fre-lör med sällskap av smoooothie!



tatuering eftersom vi vann med 5-1 mot kristinehamn igår.


Så nu kan ni hänga med om vad som hänt sen sist jag skrev, hähä.

Snart så drar äntligen 9B, den bästa klassen, till Bornholm på klassresa och gissa om jag längtar!
Hoppas med hela mitt hjärta att det är fint väder också annars vet jag inte vad :o

Fick förresten se mitt brev till karlstad city rotaryklubb idag också, det var ganska gulligt att läsa hur personer uppfattar en faktiskt.. :') Jag vill vinna det där stipendiumet 5000 kr till resa vore inte fel just nu! Får väl hoppas att intervjuverna går bra och jag tycker det är fett coolt att det är Jörgen Jönsson som ska vara med där och ihihihi, jag blir helt uppspelt bara jag tänker på det(a)



Dagens hiss: Sommarväder. Herregud jag fullkomligt älskar det av med kläderna och på med brillsen! okej inte av med alla kläder då kanske men på me djeans short och linne och bara glassa runt, otroligt nice är det!
Dagens diss:Sönderkokt ris. Haha jag vet ett äkta i-landsproblem men jag har inte mycket att klaga på just nu men jag ville inte lämna det tomt på disssidan så "man tager vad man haver". I alla fall is kolen idag fick vi sönderkokt ris, otroligt varmt, kletigt och blött var det, blä jag åt upp min lilla portion men det var med nöd och näpe. HAHAHAH ärligt talat patetisk diss var det här men jaja ;D


spread the love bitches(K)


RSS 2.0