when i look at you

Simon har åkt hem och det är tomt här nu..

Ska i alla fall bli skönt med sovmorgon i alla fall och på lunchen ska jag och söta Sandra Ambjörnsson inviga Maria Montazami hamburgaren på max och behöver jag ens säga att vi har höga förväntningar? Det har vi i alla fall så ni veeet.

kyss och smek livet é en lek och anna är en bitch


Jealous Guy

Idag var mina fina vän Hilda här en sväng och det är alltid lika skönt att prata med min bästa vän och jag bara längtar tills sommarlovet och alla sena nätter vid bryggan!

Igår åkte jag och min syster en sväng till Hagfors men innan var vi tvugna att köpa nya kläder för Anna hade inte valt sin bästa outfit men efter två affärer hade vi hittat så snygga kläder så så då bar det iväg mot Hagfors.
My, Hilda och Simon väntade vid bussstationen så jag slapp gå vilse till lägenheterna, ALLA lägenheter ser ju likadana ut när man kommer från coop! Kom i alla fall hem till Simon och vi fick sällskap av Robin en sväng, han är såå töntig men jag lät han veta att slår han mig så slår Simon honom, SYND! :)
Blev bara en kort sväng i Hagfors eftersom jag var tvungen att ta sex busen hem, men som sagt, bättre än inget i alla fall!

Imorgon är det historia prov och jag behöver verkligen plugga. Det är ett stort prov och jag har missat många historia lektioner och lyckas alltid blanda ihop första- och andra världskriget så det är bara att hålla tummarna och möjligtvis be som kan få mig att klara detta prov med ett betyg jag kan bli nöjd över..

Imorgon kommer Simon alltså komemr helgen vara super bra! :)

kyss och smek livet é en lek

e9e
tomtecupen 2008 och vi var lätt de grymmaste! 9b-2009 kommer alltid vara innebandymästarna!

together with the sundown

I don't even know
I've never felt this way before
But with someone like you, it makes sense.
And I don't wanna go,
I'll stay with you forever just as long
as you love me too
just as long as you love me too.

It's the way that you talk
and the way that you smile
and the way that you love black and white.
Baby it's the way that you hold my hand in the car
and the way that we lie in the sand,

It's not that hard to see
That a single day without you could
make me go crazy.
It takes my breath away
it gives me butterflies,
when you hold me when you sleep.
when you hold me in your sleep.
I never want to leave.

It's the way that you talk
and the way that you smile
and the way that you love black and white.
Baby it's the way that you hold my hand in the car
and the way that we lie in the sand
And we watched the sun go down.



öt

Falla fritt

Sitter och lyssnar på Melissa Horns låt falla fritt och jag älskar den! Den får mig att tänka på sommaren och sköna slappdagar med grillning vid sjön.

Jag är seriöst sur, jag HATAR Island. Ställer bara till med problem hela tiden, alla som tycker att skåne ska grävas bort kan väl börja koncentrera sig på att bli av med Island istället? Vulkanutrbrott som bara förstör.... Kunde hålla på att spy av sig såndär aska i TVÅ ÅR!! Fattar ni eller?! Två år är aslångt! Och om jag inte kommer iväg till Italien så, ja, då dödar jag mina katter... :|

Inte nog med att vulkanutbrottet förstör för flygplanen och gör störningar i tv;n... DET GÖR SÅ ATT DTE BLIR EN KALLARE SOMMAR! fyfan vad dåligt....

Jonthe ringde just och berättade att han precis kommit in till idol uttagningarna och kommer nog få sjunga om några timmar! Håller tummarna ashårt för att han ska gå vidare och det borde han verkligen göra för han är grym på att sjunga! Och om han går vidare till topp tio hoppas jag att alla ringer och röstar på honom haha :)

kyss och smek livet é en lek

setu

så länge jag lever

http://www.youtube.com/watch?v=CunQexXnBtY&feature=player_embedded

Den här videon gjorde jag för ett tag sen och jag försökte och försökte att få upp den på youtube men det lyckades aldrig av någon konstig anledning. Nu när jag var inne på youtube så såg jag att det visst funkar att kolla på videon. Jag gjorde den någon gång under hösten 2009 och det är ett bildspel med massa kort på mig och mina fina vänner så take a loooooook :)

http://www.youtube.com/watch?v=xIfU2XNmLQw

Det här är en liiite nyare video som jag gjorde till mina vänner Hilda och Alexandra.
Snart ska jag göra en ny video med uppdaterade bilder och även lite nytt folk som jag träffat nu. Förresten så lägger jag inte ner så mycket tid på videorna så ha inte så höga förväntningar om dom haha.

kyss och smek livet é en lek

sau6


when the stars go blue

Jag kommer dö. Jag är nästan helt säker. åååååååååååååh febern tar död på mig! Och halsen den ska vi inte prata om, buhu åter igen jag dööör!

Åkte som sagt till Simon i torsdags och kände att jag hade ont i huvudet men det löste sig då jag tog en tablett och hade det jätte bra med min fina simon men sen på fredag morgon.. Ja då var det mindre bra, mådde helt enkelt sämst. Tror jag inte har mått så dåligt sen jag hade chikhosta och då var det illa! Fick ringa mamma som fick sätta sig i bilen och köra till Filipstad. Under tiden tog simon hand om mig och jag erkänner jag var nog riktigt jobbig haha, låg i sängen och grät och tyckte synd om mig själv medan han tog hand om mig, skulel fixa frukost och sådant men nej det ville jag verkligen inte ha och han fick inte tvinga mig. Haha men ja tur att han fortfarande vill ha mig ändå min simpabooi.

Kom sedan hem och däckade framför disney channel (som för övrigt är det bästa när man är sjuk).

Nu blir det sängen för att kurera mig over and out brooooes!

kyss och smek livet é en lek

rwu

wild horses

Väntar på att min kära granne Mikaelalala ska komma förbi med sin fina bil och sen ska vi susa ner till solariet och sola. Känner att det behövs nu, är sådär äckligt vinterblek nu, usch stackars simon! Haha fast han överlever ändå.
Efter solandet så tar jag bussen till Filipstad för att komma till Simpabooi. Han blev ju sjuk i tisdags med feber och hela kittet, vilken tur att jag är en sån bra flickvän som tar hand om honom. Tvingar i han mat och tabletter och sånt, haha jag är sååå snäll. Jaja nu är han frisk i alla fall så allt är tillbaka i sin vanliga ordning han är min slav igen!

trukollakollakolla reflexen! hjärta! :)


Jag saknar att busa mina flickor också!

copyright idaaaaaaaaa!
loveliiii
aey


kyss och smek livet é en lek

i can do better

Tycker det är kul med folk som bara har en enda riktig vän som funnits där för dom när alla andra backat ifrån dom och ändå pratat med mig under hela tiden. Jaja är väl kul att de ialf har någon eftersom alla sviker, älskar det :)

rock that body

Hemma med feber idag och borde egentligen packa nu men känner att datorn lockade mer. Har hunnit blivit utsatt för två elaka april skämt och ett misslyckat.

Snart åker jag in till Kd med mamma och hon har lovat att köpa mina tights som jag verkligen behöver och fjäskar jag lite kanske jag kan få något mer vem vet. Runt klockan fem blir det en lååång bilresa till min söte mormor i Enköping och på fredag drar vi vidare till Stockholm för att fira påsken där. Tror att jag kommer gå upp ungefär tio kilo under påsken men ja jag får leva med det helt enkelt!

kyss och smek livet é en lek


RSS 2.0