090523

Igår städade jag mitt rum så nu är det super fint, hähä. Jag är ju inte så mycket för att städa och eftersom mamma och pappa inte får gå in i mitt rum och plocka så är det alltså oftast väldigt stökigt där men jag kände att nu hade det ändå nått en gräns, en gräns som inte ens jag klarade av att överskrida något mer. Anledningen till att jag inte bryr mig så mycket om hur det ser ut i mitt rum är ju att jag aldrig spenderar någon tid där, jag menar vad kan jag göra där mer än sova?:o Så jag sover ju bara där, och är där med hillie såklart, för det är liksom our place, haha;) Då känns inte behovet av ett fint och städat rum så stort men vafan jag börjar ju vara där inne mer och mer nu så jag har väl upptäckt hur jävligt det ser ut nu. Jaja resultatet blev ialf såååå mycket renare än förut nu ska jag bara fixa med inredningen och tavlor :)



det blev nog lite bättre va?ja det blev det definitivt



Ska kila ner till marknaden en sväng idag också, även om det nog var den tråkigaste marknaden jag varit på!? Men i och med att vädret är toppklass just nu så antar jag att det blir lite roligare idag..:) ska stå och sälja lotter med emil 11-13(?) och sen sälja med sandra 13-15, jag är allt en äkta nyedshovare som stödjer dem så mycket att jag står två pass:O

Ikväll blir det skoj med flickera, dags att fira hildis nu! Grillning och prat och helt enkelt en riktigt bra/mysig kväll, oja jag gillar er bruds:*

kyss och smek livet é en lek ;*******

090519

Gäsp, jag är trött. Antar att jag blir pigg när jag drar till träningen, det brukar liksom bli så.  Ett tag tyckte jag att innebandy var hundre gånger roligare än fotboll, jag tyckte inte ens att fotboll var roligt men nu har jag börjat ändra mig gällande det. Fotboll är sjukt kul och våra träningar, oj oj oj de ÄR softa, haha. Fast tror dock att innebandy fortfarande är i nivån över fotboll!

Idag var ganska nice faktiskt, hemkunskapen var mega god, iaf min köttfärspaj jag borde nog bli kock eller något för jag är kunglig i köket serni, haha! Sen så är jag evigt tacksam till Oscar som masserade/killade mig i nacken i cirka fyrtio minuter och hallelujah det finns typ inget bättre! Och så är jag såklart tacksam till Elin också som satt och pillade mig i håret, åååh njöt av varje sekund ;d

Nu skriker mamma på mig att jag får skynda mig om hon ska köra ner mig till träningen och jag orkar faktiskt inte gå(a)

pussssss

mys i solen är aldrig fel!


dagens hiss: massage. JAG ÄLSKAR DET! jag blir faktiskt riktigt lycklig av massage och det bästa av allt är att alla kan massera. visst många säger att "åh jag kan inte" "men nej jag är så dålig!" men vet ni vad alla kan faktiskt, bara att trycka med fingrarna lite och dra, åååh jag älskar det! det ryser i kroppen på mig bara jag tänker på det, haha. andreas har helt enkelt rätt när han säger att jag är massagekåt, men vafan vem är inte egentligen?:)
dagens diss: negativa männsikor. snälla jag blir så trött på det! orka med att någon hela tiden ska sitta och klaga på att buhu, allt är så tråkigt, allt suger, livet är sämst, jag vill bara dö! Ärligt talat vem bryr sig? okej visst ibland kan man vara depp och inte på humör men vara bara tyst då istället för att trycka ner stämningen för alla andra, kanske är bättre så?
Och ja det är såklart att man får klaga ibland för allt är inte jämt bra men man kanske kunde välja sina tillfällen för ibland är det faktiskt bra saker som händer också:)


090517

Jag har inte skrivit på en lång tid, det é faktiskt lite chill.
Vi har i alla fall haft tema vecka i skolan och det har varit otroligt soft! Jag, majsi, hillie och bengan hann klart med vårat arbete på onsdag förmiddag så vi slappade bara resten av veckan, bl.a. så sov vi i samtalsrummet, bengan stönar när han sover! Eller ja stönar och stönar han "mm;ar", trevligt trevligt:)

Jag har haft massa bra stunder med Alexi bäbis de senaste dagarna också, hon och jag kunde ju inte följa med till sunne (jävla fittjobb -.- ) så vi fick roa oss bäst vi kunde här i Molkom. Vi lyckades faktsikt riktigt bra tycker jag. Vi drog fram våra coola cyklar (älska morfars cykel mest<3<3<3) och cyklade runt. Ner till preem/time, sjön, tom och lampi. Hade en riktigt trevlig kväll/natt, tack för det :)

Igår gungade jag, älskar gungan nere vid Markus mest, den störtskön!
snabbt gick det också, tror att jag och olle var bäst på att gunga faktiskt?
Och så kollade jag såklart på melodifestivalen,  norge norge norge<3 ja jag älskar nog låten lite grann, haha.
Jag och alexi cyklade hem sen när vi hade sett lite på någon film, kandidaten tror jag den hette...? Den var i alla fall ganska cool med en stygg unge!

Jaja jag ska ta och klippa gräset nu tänkte jag, det gäller ju att visa att jag är duktig så mamma och pappa känner att de verkligen kan lite på mig, höhö.


dagens hiss: långa promenader. jag älskar det! så himla skönt att bara gå ut på promenix med en riktigt bra kompis och bara prata prata prata! jag har ju aldrig problem att ha något att säga heller, mer problem med att inte säga något kanske? haha. kommer i alla fall att ägna många vår kvällar med att promenera runt i molkom:)
dagens diss: att vara förkyld. jag lyckas alltid bli ordentligt förkyld framåt våren och jag har lyckats även detta år, heja -.- det är väl i och för sig inte så konstigt i och med att jag går runt i för lite kläder på alla långa promenader. jag menar när man börjar gå så är det ju hyffsat varmt men sen under natten så blir det ju kallt så jag skakar som en gris! jag ska i alla fall inte låtsas om min förkylning. vadå förkyld? jag är pigg som en nötkärna liksom :)

alexi gillade inte bilden :(

pics

jag sa ju att det skulle komma ut lite bilder från när jag och elin lekte sommar i skogen så här kommer några få av de massa som vi tog.
kolla och njut för fyfan vad snygga vi är, haha, nej jag är inte ironisk :)


mys i regnkappor

elin kan sina poser


jag tackar väl aldrig nej till mat?:)


störtcoolt? jadå!


jag ville ta ett fint kort men tinka ville bara pussas :o


mihi, så mysigt =)


det otroligt coola gänget


som sagt ett uraval av bilderna hoppas ni njöt ordentligt, det gjorde iaf jag!

090508

Jag och Elin ska vara så busiga att vi ska gå ut i skogen utrustade med regnkläder och busa till det ordentligt i skogen!
Bilder kommer att bli uppladdade på bloggen sen också så att även ni kan få njuta av våra upptåg, jag veta att ni tycker vi är supercoola!


090504

Jag ska börja med att säga en sak väldigt rakt på bara för att. varför blir man kåtare på våren?! ;o jätte många försöker förneka det och säga att så är det inte alls, men alltså vafan jag tror att det stämmer faktiskt! Det sägs ju att fåglarna kvittrar för att de är kåta och så och blir inte vi msk gladare på våren i och med att det blir ljusare och så och då tror jag de flesta blir kåtare också. Haha okej jag vet egentligen inte varför jag tog upp det här men jaja nu vet ni lite om mina tankar kring ämnet!

Jag och Maja drog in till stan idag tog ett bussen faktiskt, hihi så busigt av oss. Vi funderade på hur vi skulle få Stellan att släppa oss tidigt och kom på den perfekta ursäkten; gynekologen! Så vi bestämde oss för att det var till gynekelogen vi skulle, fniss typ. Vi träffade Oscar när vi var påväg till Stellan och kom då på det perfekta; Oscar säger till Stellan att vi ska till gynekologen! HAHA ärligt talat vi är lite fula ibland men sagt och gjort vi drog in till stan.

Hittade min kära jeansshorts som jag varit kär i i någon månad nu, äntligen är de mina! Och snygga trosor, ärligt talat känner man sig inte som snyggast när man har ny underkläder?! Jag känner mig ialf jäkligt fräsch då :) hittade klänning att ha i kyrkan också; ä-n-t-l-i-g-e-n! som jag letat efter klänning och nu har jag äntligen en, köper någon likadan så är den död, okej?


dagens hiss:  långa telefonsamtal. jag älskar att prata i telefon ibland. jag och hilda pratade i telefon ungefär två och en halv timme igår, det var ganska härligt faktiskt. idag pratade vi dock bara trettiofem minuter men det tar vi ikapp i skolan plutti, haha!
dagens diss:  dryga lektioner som man inte för ut något av. visst om man skulle lära sig mycket under de här dryga lektionerna men ärligt talat är det något jag inte klarar av så är det no lektionerna! de är såå långa och allt janne säger åker in i ena örat och ut ur det andra. jag orkar inte ens lägga ner någon tid på det, JAG TYCKER INTE NO ÄR ETT RIKTIGT SKOLÄMNE. jag vet att det låter jätte konstigt men ärligt talat orka bry?


gå ut och ha lite sex på en parkbänk, eller varför inte hålla er inne och ta ett skrivbord?;)

puss, jag vet att ni älskar mig
(hah, ja jag är wannabe gossipgirl)


ROSA HELIKOPTER

i en rosa helikopter ska jag flyga hem till dig
i en rosa helikopter ja då flyger jag till dig varje dag
i en rosa helikopter hela vägen hem till dig
i en rosa helikopter ja då flyger jag genom stjärnorna till dig

ligger vaken i min säng mitt i natten och drömmer om dig
jag har känt att mina drömmar sviker mig
ligger ensam i mitt rum bara längtar och tänker på dig
och jag vet vad jag vill jag vill upp till himmelen en gång till

i en rosa helikopter ska jag flyga hem till dig
i en rosa helikopter ja då flyger jag till dig varje dag
i en rosa helikopter hela vägen hem till dig
i en rosa helikopter ja då flyger jag genom stjärnorna till dig

kommer tidigt till  plugget lika bra när man känner såhär
för jag ville bara se om du redan var där
när vi hade geografi ja då satt du och väntade på mig
och jag vet vad jag vill för jag vill upp till himmelen en gång till

i en rosa helikopter ska jag flyga hem till dig
i en rosa helikopter ja då flyger jag till dig varje dag
i en rosa helikopter hela vägen hem till dig
i en rosa helikopter ja då flyger jag genom stjärnorna till dig

i en rosa helikopter jag ska flyga hela vägen hem till dig
till dig till dig
i en rosa helikopter jag ska flyga hela vägen hem till dig
 till dig till dig


vadå? jag tycker låten är fett cool grym härlig och häftig.


RSS 2.0