090831

När Ida har tråkigt har hon det aldrig särskilt länge och när Ida vill ha kul får alla andra bara hänga med.


asg

q6g


kyss och smek, jagmåstegåochsovanupåengång-dejtmedkuddenmedandraord, livet é en lek




090831

Jag satt och kollade runt lite på storbloggarnas bloggar och när jag var inne på gaybloggen såg jag att Agnes Carlsson har blivit signad av ett stort skivbolag i USA!!!! Jag minns när jag och Elin var som besatta av henne, varenda dag vi lekta satte vi på hennes skiva, följde med i texterna, sjöng med och bara hade roligt. "Right here, right now" är numera min och Elins låt, haha! Om det är något vi ska sjunga är det minsann den låten som vi skriker ut. Det låter inte fint, det låter inte vackert, det låter inte bra för fem öre men kul har vi i alla fall för det är så himla Ida och Elin haha!
copyright ida men tiiep vi var såååh trötta, gäzp lixxx och dah det var skoij, deei plus meei, damp?:)


Sjuk idag så det blir ingen skola för min del, jag bara nyser hela tiden och halsen är tät, dryyygt? JA!
Men jag har franska boken, matte boken och svenska uppgiften med mig hem så plugg blir det i alla fall. Jag och Anna har beslutat oss för att nu är det skärpning som gäller! Läxorna ska skötas och inlämningar ska in i tid, gymnasiet är inte lika enkelt som högstadiet helt enkelt.. JAG SKA KLARA DET! haha, håll tummarna för mig.

kyss och smek livet é en lek


090828

Skönt att det äntligen är helg! Ingen aning om vad som händer ikväll men imorgon blir det i alla fall Kolsnäs, hoppas på det bästa :)

Träffade Alexandra på väg till bussen också, jag har saknat henne, och jag saknar Hilda med...

copyright idafne...

090826

Jag känner mig handikappad utan min mobil! Har aldrig tänkt på att jag faktiskt är så beroende utav mobilen som jag är. Speciellt på Tingvalla där det inte finns en enda klocka! Helt sjukt är det men jag överlever.  Jag har fått höra så mycket om att Tingvalla är dålig och blablabla alla är snobbar där men vet ni vad? Från vad jag sett och "uppelvt" så är det en jätte bra skola så sluta att tycka att det är hemskt att jag går på tingvalla?!:o
Idag börjar även Anna i klassen också, känner på mig att det kommer bli tre bra år!

Kolsnäs till helgen flicker?
copyright ida

kyss och smek livet é en lek

090825

MIN SYSTER SKA NOG BÖRJA PÅ TINGVALLA, KANSKE I  KLASS S1C!!!!!
Haha, jag jag är lite glad över det faktiskt, kändes ju konstigt utan henne i samma klass eller ens samma skola.

copyright ida

090824


Jag har alltså gått och blivit brunett. Det känns lite ovant, ni vet så där att man hajar till varenda gång man går förbi en spegel. Men det känns ändå ganska bra att vara brunett, eller ja det känns bra att inte längre ha någon utväxt haha.

Idag var det första riktigt skoldagen på Tingvalla också. Det känns som att jag kommer trivas och klassen är faktikst riktigt bra. Min mentor är dock lite, hrm, speciell. Han kan vara en äkta bitch fakiskt men något med han påminner om min före detta matte lärare Patrik Backman och han var ju verkligen jätte bra så jag får hoppas att även Mats är bra!

Nu ska jag dra på mig lite mer kläder och sedan kilar jag till min vän Andreas så får vi se vad det blir där, troligtsvis så ska jag ge Anton pisk i Fifia som jag numera är kung i!

 copyright ida

kyss och smek livet é en lek!

090823

Kvällen och natten spenderades hos Andreas, somnade i soffan runt tre någongång, jag och dygning går inte riktigt ihop känner jag..

Ska snart åka in till stan och lämna in min mobil som är helt knas! Om jag har tur så kan mamma köpa lite kläder till mig också om jag ger henne en hundvalpsblick så kan hon inte neka mig något! Mohaha! Eller okej, hon säger nej ganska ofta men nu måste hon ju se hur jag lider och vilja unna mig något, typ.

Jaja, håll tummarna för att min mobil blir fixad:)

kyss och smek livet é en lek


090821

"Mysdag" med klassen idag. Det var helt okej även om det inte var så mycket för att vi skulle lära känna varandra.
Missade bussen hem till Molkom med bara någon minut också så jag och Alicia satte oss på McDonalds och väntade på bussarna:)
När bussen väl kom så fick jag sällskap av käre Henrik Ryen som trivs super bra i sin klass, haha. Längtar till att han fixar lägenhet eftersom han utlovat fester, haha ;)

Blir inget Hagfors ikväll heller, chill hemma istället och det duger fasktiskt det med :)

Och den stora frågan; BRUNT ELLER BLONT HÅR?

copyright ida
och ja bilden är ganska redigerad, lev med det


kyss och smek livet é en lek

090820

Sitter ensam hos Andreas nu. Han, Tom, Niklas och Anton drog ner till ip för att spela lite fotboll och jag stanande kvar framför hans dator. Ska steka hamburgare till dem sedan eftersom jag jag är dunder bra i köket!

Åh jag har superdupertruper tråkigt, spyyyyr-.-

copyright ida
jag och min bästa vän i bornholm där han leker gay i bikin!;*

090820

Första dagen i skolan idag. Tror att jag kommer trivas bra i S1C, min klass. Gud vad konstigt det känns att säga "min klass" till något annat än 9b! Jaja, vi ska ha mysdag i mariebergskogen imorgon, grilla krov, spela minigolf och andra roliga lekar, haha får hoppas att det blir bra i alla fall! :)

Nu ska jag kila iväg till Andreas, gissa om jag är avundsjuk på han eller? JAAAA! Jag vill med vara ensam hemma! Fast om jag var han hade jag dock följt med till Turkiet istället fast är super glad att han stannade hemma så att vi kan umgås istället, hihi(a)

kyss och smek livet é en lek

copyright ida

090819

Jag grät förut när jag kollade på so you think you can dance, Ade och Melissa dansade till ett nummer koreograferat av Tyce Didrio. Det handlade om en kvinna som var sjuk i bröstcancer och h-e-r-r-e-g-u-d! Så otroligt sjukt fint så jag vet inte vad! Jag vet att jag har lätt att börja gråta (vad kan jag säga jag berörs lätt av saker hehe) men när man såg juryns reaktion på nummret också ååååh det var bara så fint helt enkelt! Vill du se så är det bara att klicka här.
Ett annat super bra nummer, som dock är från förra året, är det här, förra årets vinnare Joshua som är grymt söt och Katee är det som dansar till låten No Air :)



090817

Ikväll drar jag till Hagfors med Alexandra och där blir det att se hennes och Hildas lägenhet, hihi. Åh jag längtar känner på mig att kvällen kommer bli super med massa bus och mys.
Kommer dock bli lite krångligt med buss imorgon, ska ju på UF möte klockan tolv men det skulle gå bussar i tid så :)

ÅÅÅÅÅH GE MIG IKVÄLL NU!  jag vill jag vill jag vill, haha (A)

kyss och smek livet é en lek

copyright ida

090816

Blev inte av att jag städade igår ändå.. Jag vet jag borde ha gjort det men jag fastnade i soffan, jag somnade framför massa dåliga program, haha. På kvällen drog jag till Elin och kollade på OTH, snart har vi sett klart första säsongen, wiho! Fick även sällskap av Tom och Anton lite då och då och sedan även en stund av Andreas. Marshmallows grillades och godis åts, super mysigt helt enkelt, tack å tack Elin.

Sitter och skriver med Fiia på msn och jag kan bara konstatera att; JAG VILL HA POJKVÄN! haha, det är fan illa, jag vill verkligen vara kär nu! Vet inte varför jag känner sånt behov av det nu har aldrig riktigt tyckt att det varit så viktigt med att vara kär, har ju i och för sig bara varit det en gång men ändå.. Just nu, nu vill jag vara kär, sväva ovanför molnen och bara vara lycklig! Ha på mig hans tröjor, känna doften av hans parfym, mysa, kolla på film och vara LYCKLIG! Jag inser att jag låter patetisk men jag bryr mig inte jag vill vara kär och ha någon som är min :)

kyss och smek livet é en lek



what i want, typ.

090815

Igår var helt okej, inte kvällen jag ställt in mig på från början men det blev riktigt bra ändå. Fast det kan såklart inte bli annat än bra när jag har Elin, stearinljus, filt och en brygga! haha

Jag tror bestämt att jag ska städa hela mitt rum idag, storstädning hej hej!
Alla kläder ska bort från golvet, resväskorna ska tas reda på, allt papper ska bort från skrivbordet, sängkläderna ska bytas, ordentlig dammsugning och kanske kanske kanske att jag äntligen byter ut mina tavlor mot mer aktuella kort!

Förövrigt så känner jag mig sjukt sugen på godis just nu..

kyss och smek livet é en lek

 copyright ida danielsson

090814

ÅÅÅH vad busig min syster var förut va! äsch hon är bra ändå:)

Miriam åkte hem tio i tolv imorse efter en trevlig natt, haha.

Tänkte bara informera er alla om att när jag och Elin var ute och gick förut träffade vi en väldigt söt farbror, nooot, han började ragga och vi blev rädda, haha. Senare blir det mys min kära vän Elin Eriksson, hon är super bra och jag tycker om henne ganska mycket faktiskt!

kyss och smek livet é en lek!


från fel syster till sin syster

(ja ida, jag kan ditt lösenord. hihi surprise)
alltså nu är det såhär, att min syster ida har en blogg, det här är idas blogg. 
det är också såhär, att jag hatar bloggar och jag läser inte bloggar.
såhär är det också, att jag hade lite tråkigt för tillfället så jag gick in på några bloggar jag tyckte kunde vara intressanta och läste, det inkluderar alltså min syster idas.
tror ni inte då att jag pinsamt nog hittar ett inlägg som till stor del handlar om mig? jo men det gör jag iallfall (smörigt som fan var det men det handlade ju om mig så what´s not to like liks?).

en kort stund funderade jag på att strunta i att läsa det, men sen tänkte jag att det kan ju faktiskt vara så att hon skrivit något görkul, så jag började läsa.
sista raden i texten om mig ser jag orden "Ville bara skriva av mina känslor till henne lite kände jag, haha, hon kommer tycka jag är världens fjant om hon ser det här fast hon läser inte min blogg;)"
"BITCH?" tänker jag då. och nu ska hon få igen!

"Vi började prata om massa saker och hon uppdaterade mig äntligen om lite saker!!! På tiden att hon gör det, hon kan ju inte gå runt och ha hemligheter för sin syster, så gör väl inte tvillingar?!" 
-Jag har inte haft hemligheter, jag har bara valt att inte mölja på eftersom jag har fått dåliga reaktioner av det andra gånger. Till exempel av folk som inte bryr sig och bara ger mig svaret "åh va roligt he-he" (helt oentusiastiskt), eller dom som dels inte bryr sig, och dels är egotrippade och bara vill berätta så dom börjar mölja på om sitt eget. Visst jag bryr mig om er också, men kunde vara lite vänligt att vänta tills jag är klar nästa gång, och kanske lägga undan mobilen om jag berättar om något som har stor betydelse för mig. HE-HE
Det är bara att fråga så får du veta, du behöver inte direkt pusha mig överdrivet mycket för att jag ska börja prata och det vet du själv. so don´t you dare blame it on me, bitch.

"Jag är väldigt ego när det kommer till min syster ibland, t.ex. så kanske jag har träffat någon kille och då springer jag genast upp för trappan och in i hennes rum och berättar allt, haha. Fast när hon kommer hem efter att träffat någon så brukar vi gå in i hennes rum och lägga oss på hennes säng och jag frågar ut henne så gott jag kan men ofta så kan jag avbryta henne och börja prata om mig och mina problem och upplevelser, när jag egentligen borde lyssna på henne! Det är ju inte precis så att jag gör det med mening, jag brukar inte ens tänka på det men det är ju just det som är felet, jag tycker allt kretsar kring mig!"
-
Du vet lika väl som jag att jag gillar att höra på dina små berättelser (jag vet att du bara hittar på) som du ofta bjuder på. Sen så kan det väl kanske vara lite småtråkigt att bara prata om sig själv hela tiden, jag VILL kanske höra om dig också, självklart inte hela tiden, men emellanåt, ungefär som det brukar vara och är nu. Jag kan även meddela att av dom jag brukar prata med om grejer som händer så märker man ju väldigt tydligt när någon bryr sig, och när den inte gör det, och du är tydligt en av dom få som visar att du gör det. (Ett seriöst tack till dig för det och även tack till elin thimfors, alexandra lundh, lina dunder, sandra karlsson och elin eriksson för att ni frågar och lyssnar på mig.)

"Okej kanske inte riktigt så men Anna får jämt höra på mina problem och finns alltid där för mig när jag är ledsen och depp och gråter och det känns som att jag aldrig riktigt "återgäldar" det så att säga.."
-
Ärligt talat så gör det mig ingenting att trösta, och det händer inte direkt ofta att jag tröstar dig ida lilla? Och att du inte "återgäldar" det, det tycker jag faktiskt inte stämmer. Ville jag gråta och vara depp med dig, så vet jag att jag skulle få det, men jag gråter faktiskt inte längre. Förut grät jag jämt och ständigt och gärna inför publik, men nu är det nästan bara till filmer, eller nån gång väldigt sällan när jag får ryck och inte äter. DÅ gråter jag, men då förtjänar jag inte att bli tröstad eller, så jävla patetiskt bara haha. Men iallfall, orsaken till att det kanske känns för dig som att du inte "återgäldar" det, är nog för att jag inte låter dig trösta mig som du låter mig trösta dig.

"I vilket fall jag älskar min syster hon rä den bästa som finns och så är hon rysligt söt också:)"
-Ja då är vi två iallfall, på samtliga punkter.

En av de bästa sakerna med henne är att hon alltid är så ärlig, brutalt ärlig också, nästan så att hon kan uppfattas som elak ibland haha. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER SÅ FUCK YOU! :D
- DEN SOM UPPFATTAR MIG SOM ELAK KAN TA SIG. helt enkelt och mycket stilrent. och fuck you right back! ":D"

"Ville bara skriva av mina känslor till henne lite kände jag, haha, hon kommer tycka jag är världens fjant om hon ser det här fast hon läser inte min blogg;)"
-SUCK ON THAT FATBOi

090814

Nu har jag fått massage av Miriam, älskar henne!!!!!! hehe.

Kvällen var mysig och jag var mästerkock! Hilda och Alexandra blev överraskade när hela gänget minus Lina kom inklampandes men det uppskattade de bara hoppas jag. 
Miriam ska sova här i hamocken för vår katt har kissat i bäddsoffan, tack Tussen!

jag är trött och vill ha mer massage, ät bajs :)
beeeeeeeeeeetsrdsfhsj


kyss och smek livet é en lek

090813

hihi, ikväll blir det bus och överraskningar, jag älskar min flickerrrr!


090813

Idag ska jag ha en liten avskeds middag för mina bäbisar Hilda och Alexandra. Jag kommer sakna dem något så sjukt mycket men ser framemot de långa telefonsamtalen och massa bussresor! Jag har känt er ända sen dagis och vi har gått i samma klass sen fyran och nu kommer gymnasiet och jag kommer sakna er så himla otroligt mycket, Molkom forever fuck Hagfors:( ! Men minnen det har vi i alla fall gott om och många fler kommer vi få! Italien med Hilda förra året är en av de lyckligaste stunderna i mitt liv och alla promenader jag och Alexandra har tagit, som när vi halv två på natten gick ut och gick runt i Molkom för att sedan sätta oss utanför preem och prata. Med er kan jag prata utan ord, ni förstår mig så jäkla bra, jag behöver inga ord för att kommunicera med er ni förstår ändå och jag kommer sakna er!!!!!!!

<3fne

suck, det här var tjejgängets sista sommar tillsammans.. Den bästa och sämsta sommaren i hela mitt liv, jag har svävat över molnen och legat platt längst med marken men flicksen har alltid fått mig att le. Det känns sjukt att när vi äntligen "funnit varandra" och jag har kommit alla så nära så splittras vi.
Vi kommer aldrig sitta i matsalen tillsammans och skratta tills tårarna rinner. Aldrig mer få utskällning av Mats om att vi ska dämpa oss. Aldrig mer kommer någon ramla ner från trampan till scenen *host miriam*. Aldrig mer bus i cafeterian. Aldrig mer smita iväg till vilorummet hos skolsköterskan. Aldrig mer klaga över Stellans svettlukt. Aldrig mer skratta åt Ann Sophie. Aldrig mer beklaga oss över hur jobbigt det är att gå uppför alla trappor. Aldrig mer sukta efter Johan Osbeck i korridorerna... Fast vet ni vad? Det är så mycket annat jag kommer göra tillsammans med mina tjejer! Visst nu börjar gymnasiet och vi går separata vägar, vi kommer finnas i både Hagfors, Filipstad och Karlstad men det överlever man ju. Som man sagt så många gånger "de man vill hålla kontakten med, de anstränger man sig för!" och mina flickor är värda all anstränging!

copyright ida













kyss och smek livet é en lek<3

090813

När jag var ute med Fiia så trampade hon ihjäl en groda, hehehehe, jag skrattade en hel del. Skadeglädje är den enda sanna glädjen sägs det ju! Förresten så vet väl de flesta att jag hatar grodor och paddor, önskar man kunde skicka iväg alla till en öde ö så jag slapp dem!

ialf, jag mår bra nu, haha, förlåt, jag är trött men liksom nu är allt bra igen :)

kyss och smek livet é en lek


090810

Idag fyller söta Elin Eriksson år, massa grattis för att hon är så super bra!

Snart kommer Alexandra förbi en sväng och då blir det att prata igenom lite saker och vet ni vad snart lämnar hon Molkom och bosätter sig i Hagfors, buhu, jag kommer sakna henne:(
Ska ta på mig kläder nu i alla fall vill inte chocka henne genom att öppna naken! Även om det vore en rolig överraskning.

kyss och smek livet é en lek


090808

Kvällen igår var mycket lyckad, var väl inte precis världens ös men en ritkigt skön stämning! Spenderades mest med Anton och Elin, mycket bra pysar det. Bilder tycker väl upp om en stund om jag orkar haha.

Förövrigt så har jag blivit besatt av *nsync, deras låtar är härliga och väcker faktiskt lite minnen, haha, ÄLSKAR DEM. Skönt med lite nostalgi såhär under sommaren, haha.
Snart är det grillning med laget så jag tänkte fixa till mig lite, på med lite mascara och typ fixa håret lite.

kyss och smek livet é en lek

090807

Har legat ute i solen nu i någon timme och gud vad skönt det är! Känner även ett stort behov att bättra på brännan då jag inte solat solarium under hela regnperioden så ser jag lite ut som ett spöke, haha.

Börjar nu att tagga inför matchen ikväll med vattenflaskan i högsta hugg, kronoparken ska få pisk!
Jga kommer få stressa som bara den för att hinna vidare till Elins fest också, men kommer nog dit runt tio någongång vilket faktiskt är en ganska bra tid att komma för du har folket kommit igång lite, men hade faktiskt föredraigt att komma dit tidigare..

Jaja ska nog hålla mig inne lite nu för att kyla ner mig till matchen ikväll, klunka vatten blir!

kyss och smek livet é en lek xxx


090807

Klockan sju var jag uppe ur sängen och gjorde mig i ordning för en liten springtur med min kära syster. Blev en otroligt kort runda i och med att jag har match ikväll så vi bestämde oss för att sätta oss uppe i lekparken och prata och gunga.
Vi började prata om massa saker och hon uppdaterade mig äntligen om lite saker!!! På tiden att hon gör det, hon kan ju inte gå runt och ha hemligheter för sin syster, så gör väl inte tvillingar?! Nej det gör de verkligen inte! Fast nu när jag tänker efter så förstår jag att hon inte pratat med mig för jag ska jämt prata om mig själv..

Jag är väldigt ego när det kommer till min syster ibland, t.ex. så kanske jag har träffat någon kille och då springer jag genast upp för trappan och in i hennes rum och berättar allt, haha. Fast när hon kommer hem efter att träffat någon så brukar vi gå in i hennes rum och lägga oss på hennes säng och jag frågar ut henne så gott jag kan men ofta så kan jag avbryta henne och börja prata om mig och mina problem och upplevelser, när jag egentligen borde lyssna på henne! Det är ju inte precis så att jag gör det med mening, jag brukar inte ens tänka på det men det är ju just det som är felet, jag tycker allt kretsar kring mig! Okej kanske inte riktigt så men Anna får jämt höra på mina problem och finns alltid där för mig när jag är ledsen och depp och gråter och det känns som att jag aldrig riktigt "återgäldar" det så att säga..
I vilket fall jag älskar min syster hon rä den bästa som finns och så är hon rysligt söt också:)
En av de bästa sakerna med henne är att hon alltid är så ärlig, brutalt ärlig också, nästan så att hon kan uppfattas som elak ibland haha. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER SÅ FUCK YOU! :D
Ville bara skriva av mina känslor till henne lite kände jag, haha, hon kommer tycka jag är världens fjant om hon ser det här fast hon läser inte min blogg;)

copyright ida


pöss på er alla gullungar och kom ihåg;
kyss och smek livet é en lek :}


090806

Trots att jag somnade efter halv fem inatt så gick jag upp kvart i elva, jag kan ju inte sova bort hela dagen liksom haha! Gick ut och la mig i den underbara solen och njöt av att sommaren äntligen är tillbaka.

Men mamma och pappa är elaka och använder mig som slav, jag måste klippa HELA gräsmattan, som ni kanske redan vet är den hyffsat stor, och det ska jag göra innan träningen, suck, jag kommer vara helt slut.
Fast jag är i och för sig en kämpe så jag klarar det, oja! haha

kyss och smek livet é en lek

090806

Jag borde egentligen ha lagt mig för längesen nu men jag fastnade framför datorn. Jag har läst igenom bloggen som Therese Rojos vänner gjorde till hennes minne och alltså jag började gråta, det är så himla sorgligt! Och jag kan inte hjälpa att tänka på att "tänk om någon i vårat tjejgäng skulle dö, hur skulle vi då klara oss..?" Allt och jag menar verkligen ALLT skulle kännas piss då för flicker ni får mig att må bra! suck nu ska jag sluta tänka deppigt ni lever allihop och jag älskar er:)

Herregud jag borde verkligen sova nu, eller dejta kudden som man också kan säga haha. Fast jag orkar inte, åt en supergod tekaka som mami bakat helt själv här hemma, mums! hela det här inlägget känns väldigt osammanhängande men skriver bara som det pluppar upp i huvudet på mig, lär er leva med det.

Fredag vill jag ha också, hoppas på det bästa!

kyss och smek livet é en lek


090804

Ibland känns det som att livet är en enda lång suck.    jag vet inte varför men allt känns piss nu. alexandra lundh och hilda englund, mina bäbisar, flytttar snart till hagfors.. blääää! molkom forever vet ni väl!?:(

och så vill jag ha pojkvän, jag vill vara kär, jag vill sväva bland molnen och må så sjukt underbart man gör när man är lycklig och kär. bläääää! mår illa av mig själv man behöver inte pojkvän för att må bra, man klarar sig bra med kompisar, det har jag alltid gjort! men jag VILL ha pojkvän.. någon att kalla min, åååh det är ju så sött!
haha nej skärp till dig nu ida, var inte en sån fjant, det är ganska bra som det är nu med :)
fast det kan iofs bli bättre.. HAHAHA jag dör, jag får ge mig nu, jag har ett bra liv:)


090803

Nu var det några dagar sen jag skrev i bloggen så tänkte uppdatera er lite smått nu när jag väl skriver :)

På torsdag drog jag och Johanna in till Karlstad, där köpte vi bl.a. kläder inför maskeraden på lördag och present till Lina, mycket bra dag med en mycket bra person!

copyright ida


På fredagen drog jag med Hilda och Therese till Sunne för att fira Jerry som fyllde 20 år, hade det jätte trevligt där men önskar att jag hade gjort endel andra val men som sagt gjort är gjort och man lär sig av sina misstag!



På lördag så var det fest hos Lina, det var bra för det mesta tyvärr blev det endel tårar under kvällen och det är ju aldrig något bra men jag tycker ändå att det i det hela var en lyckad kväll! För övrigt så är vi världens bästa tjejgäng och tycker det är synd att min kära syster inte är med på kortet eftersom hon var bortrest under hela helgen, snyft. Eller okej jag saknade henne inte så mycket med tanke på att jag knappt var hemma något själv, haha.

copyright ida

Söndagen spenderades till mestadels tillsammans med Miriam som sov hos mig lördag-söndag vi vandrade omkring
i Molkom och kollade på herrarnas fotbolls macth som jag tror att de vann med 4-2?:)





Och idag ska jag mysa med Johanna, min plutti det! Fast just nu ska jag göra mig en macka och sedan gå till sängen och sova, i min säng som är världens bästa!

kyss och smek livet é en lek!

RSS 2.0