Nu måste vi dra

Filmnatten var verkligen toppenbra! Tyvärr hände det endel saker så Hilda var tvungen att åka men det fanns massa annat trevligt folk där som jag kunde reta istället:) Och kanske det coolaste som någonsin hänt i mitt liv inträffade denna kväll; JAG TRÄFFADE ALBIN AXELSSON! Ni vet mannen i mina drömmar haha. Nej men han är grym det är han.

Igår var det filmmys med några tjejor ur klassen mycket mysig och bra kväll och jag lärde mig ett nytt ord pilimarisk och vad mer kan jag säga än; ida hjärta pilimarisk.

Snart åker jag till Haninge och jag kommer vara där under halloween vilket faktiskt är lite sorgligt... Men man får göra det bästa av situationen och jag vet att jag kommer träffa massa roligt folk där också.
Jag borde egentligen inte skriva detta blogg inlägg med tanke på att jag inte har packat men som sagt jag hatar att packa.

Fast jag måste nog ta tag i packningen nu ialf, lcyka till på USM på söndag tjejer synd att det blev så kort varsel annars hade jag varit med!

kyss och smek livet é en lek

truyh

to all my girls

Yes titeln till dagens inlägg är titeln till min favorit låt för tillfället! Kommer antagligen ha knarkat sönder den lagom till att skolan börjar.

Jag tänkte bara påpeka för er att jag åt en jätte äcklig grandiosa pizza förut. Mosarella tror jag den hette, köp den inte. Fy alltså den var inge god, men den mättade min hunder och nu ska jag inte äta något annar, jag ska bara dricka chailatte, ni vet jag har börjat på en ny diet :-) Okej luuuugn nu, sånt håller inte jag på med ro hit maten!

dagens hiss: Filmnatten. Bra att det arrangeras något som man kan göra i Karlstad, jag tycker att det oftast är ganska dött med roliga saker att göra faktiskt så jag är super peppad över att vara vaken hela natten och kolla på film, haha nej jag kommer faktikst inte somna(a) jag halvlovar
dagens diss: slut med pengar på mobilen. Ja det suger ganska mycket, mina gratis sms är slut och bara några ynka kronor kvar. Jag vet att det bara är att fylla på men tvåhundra kronor alltså ja det är mycket pengar och jag ska köpa bh och trosor nu så pengarna används till det istället!

kyss och smek livet é en lek




i'm all caught up and it seems i'm stuck on you

busi
Så kan det gå när jag och Hilda har ett seriöst samtal över msn.

Jaja, nu har lovet börjat på riktigt and it feels good it feels good, he-he-he.
Mys på tacokvällen med flickera igår och när vi kom hem tog jag och syster Gustav dator och la oss i min säng och kollade på pineapple express. Faktiskt riktigt mysigt. Jag gillar när jag och anna gör syskon saker tillsammans, haha :)

Ser framemot tisdag också då det är filmkväll på UNO, åker dit tillsammans med Hilda och kommer säkret träffa massa trevligt folk under kvällen, gilla-knappen på det!

kyss och smek livet é en lek

<3

vi é ganska tajta :)
jag sa ju att jag och einstein är tajta, believe me now? :}

091025

Jag och Thimmie försökte oss på att dygna igen, vi lyckades väl sådär, haha.
Jag tyckte dock att jag var duktig som var vaken till fem, eller lite före fem kanske jag somnade men för att dölja att jag somande pratade jag. Pratade mm alla typ. Haha allt blev väldigt osammanhängande men som sagt jag var bra på att dölja att jag sov!

Stel som en gnu känner jag mig nu, gott folk somna inte i saccosäckar, lägg er i en säng istället, så mycket skönare! Lyckad natt ialf, tack snosi.

Ikväll blir det mys med Johanna, Lina och Anna! Jag har kommit fram till en väldigt smart sak, ta första bokstav i våra namn; J I L A och det är ungefär lika med GILLA! hihi, åh vad jag är smart va:)

kyss och smek livet é en lek

jr


091024

Nu slog klockan alladeles nyss över till en ny dag, Elin "Fiia" Ericssons dag, sexton år är en bra ålder :)

Jag ska göra dagens hiss och dagens diss för jag är på sånt himla neutralt humör just nu, eller hur man nu säger.

dagens diss: Folk som bara försöker trycka ner en, som säger saker för att göra en avundsjuk. snälla förstå att endel saker behöver man inte säga, jag behöver inte veta. Jag har gått vidare och det har du med, bra.
Dagens hiss: Höstlov! Ska bli skönt, fast känner dock att jag har för mycket saker som behöver göras och för få lovdagar. Min lösning är; förläng lovet med en vecka!

Nu är jag inte ett dugg trött men imorgon ska jag jobba, inte ett dugg kul.

kyss och smek livet é en lek


091021

Snart ska jag gå en sväng till Nyedsskola med syster och Alexandra.
Jag hittade förresten en så himla bra bild på mig och Alexandra, den är liksom så himla äkta på något sätt..
Jag minns det såväl, klassresan till Bornholm. Och det vi pratade om, jag kan nästan minnas de exakta orden vi använde och Alexandra; du är så bra.
best girliiiiie

091020

Idag var en bra dag, en riktigt bra dag! Kändes lite som alla problem liksom försvann, ja ni vet jag har ju så många tunga problem hängande över mig, ack dessa svåra problem... Haha okej jag kanske inte har så många problem men liksom just nu känns liksom allt så bra!

Slutade efter första lektionen och drog då till tullholmen för att äta med Fiia och vi sörjde att jag inte kommer vara hemma under halloween! När vi kom hem till Molkom gick vi till allra bästa Nyeds skola, oj vad jag saknar det, speciellt Karin Forsberg; kvinnan myten legenden!

Eftersom jag har fått lite klagomål av mina kära vänner från nian om att jag inte är aktiv i bloggen funderar jag på att bli en wannabe storbloggare, och lägga ut såna där kategorier... ni vet som dagens hiss, dagens diss, schh en hemlighet, ida tycker till m.m. Men ja, haha, vi får se :)

kyss och smek livet é en lek
rim

FICK REDA PÅ ATT ALEXANDRA VÄRLDENS BÄST LUNDH KOMMER HEM IDAG OCKSÅ, ÅH BÄST<3

091017

Känns som att det var ganska längesen jag skrev men jag vet aldrig vad jag ska skriva om längre, haha.
Men jag gör ett försök och eftersom att jag VET att alla undrar vad jag har gjort under veckan får ni reda på det nu!

måndag: Skola under dagen, allt var precis som vanligt, ganska tråkigt med andra ord och på kvällen blev det träning. Ganksa irriterande att vi typ aldrig är tillräckligt med folk faktikst.
tisdag: Skola. Skulle egentligen ha gymmat men somnade i soffan och bara sov sov sov, hehe, ibland är man lite trött.
onsdag: Skola. Efter skolan var det match i Lesjefors som gällde, var inte ett dugg pepp speciellt inte efter nyheten att jag skulle var center-.- Men när man väl började värma upp kom lusten tillbaka och matchen slutade 0-3, jag lyckades till och med göra ett mål, heaheahea.

nej jag orkar inte skriva något mer om min vecka, ni får leva i ovishet! :D

Ikväll ska jag i alla fall till Hilda och sova hos henne, long time ago sen sist! Kommer bli massa mys tycker jag.

nej fyfan vilket tråkigt inlägg, ni älskar mig ändå.

kyss och smek livet é en lek



091008

Idag missade jag två bussar. Ja ni läste rätt inte en utan TVÅ bussar! Det är inte bra, verkligen inte bra. Tur att mamma ska in snart så jag kan åka med henne men jag kommer ju ändå missa lite på första lektionen, ojojoj som sagt det är inte lätt att vara Ida Danielsson vissa dagar.

Igår fick jag gå runt på stan i två timmar för att vänta på att UF mötet skulle börja vilket kändes ganska drygt det är speciellt vid sånna tillfällen jag önskar att jag bodde i Karlstad. Under mötet beslutades i alla fall att jag ska få åka till Haninge med Niklas och två till, tydligen skulle det vara cirka 200 ungdomar där så jag hoppas det blir bra.
Och gissa vem jag möter vid busstation när jag väntar på bussen hem? Jo Miriam Nilsson, alltid lika trevligt att träffa MIN gullrumpa, hon é ganska cool.

Hann bara vara hemma en snabbis och äta lite sedan bar det av mot Hagfors för att hämta Anna och då passade jag på att träffa Filip en sväng och även hälsa på Hilda och Alexandra, FNE.

Just nu längtar jag som aset till Lördag då Elin och Miriam ska firas! Peppad till tusen är jag, haha.

kyss och smek livet é en lek
xxx

copyright ida

091004

Planerna över helgen ändrades ganska rejält. I fredags så åkte jag till Hagfors istället för att gå på lagfesten, träffade Alexandra som jag saknat sjukt! Sedan blev det film och lite sådant, me likey typ. Lördag blev det ingen bio utan blev kvar i Hagfors kollade på match med Filip, Anna och Karl men den var lite småtråkig så jaa, haha.
Åkte med Caroline hem efter att Hagfors herrar hade spelat match och idag gick inga bussar till Hagfors och mamma och pappa vägrar ju skjutsa så jag och Anna stannar i Molkom och kommer upp till veckan istället, haha:)

Spelade ju match imorse, förlust med 6-0, känns så himla värt varenda gång! Mitt knä är uppsvullet och mina knogar uppskrapade, buhu tyck synd om mig! Fast jag överlever... knappt...

kyss och smek livet é en lek

copyright ida

091002

Dagen började bra med personlig väckarklocka haha. Tvingade Johan att ringa och väcka mig kvart i sju och visst gjorde han det, jag var dock sjukt trött och vet inte om jag sa något vettigt men ändå.

Just nu sitter jag i biblioteket med min käre klasskamrat Therese, ni vet hon som har en egen facebook grupp - Vi som gillar att spanka therese rumpa!
Vi har ätit supergod mat eftersom att Tingvallas mat alltid är god. Jag vet att ni också vet det så försök inte förneka det:)

Tonight it is lagfest, i know you love my english don't try to deny it.

Imorgon ska jag på bio med Bros, flickan som lekte med elden heter filmen vi ska kika på ettan var ju super så bäst denna med är det!
Söndag upp till Hagfors med sis och kolla på match och träffa Alexi i hope:)


kyss och smek livet é en lek


RSS 2.0