valborg(y)

Idag är det då valborg, som att någon missat det, och då blir det att dra till Alexi och fira henne eftersom hon faktiskt fyllde år igår, sedan blir det att dra till Thimmie och sova där!

Var inne i stan förut också, kom in vid tio över fyra och vet ni vad? ALLA AFFÄRER STÄNGDE 16.00! besvikelsen var stor och jag fick åka hem utan kläder och utan glasögon, heja. Jag och Anna satte oss ialf vid några bänkar och sedan kom caroline och gjorde oss sällskap, mycket trevligt tycker jag :) och sedan kom även en alkis tant haha, hon var ju, hrm, söt. Jag var världens snällaste och ringde till hennes alkis vän med min mobil, jag vet jag vet jag är aldelles för snäll, haha!

Men nu så blir det duschen som gäller för min del och försöka hitta några kläder att ha på mig, aargh jag har ett äkta i-lands problem känner jag; vad ska man ha på sig?! jaja, hårt liv.

puss


090428

Åh våren är här för att stanna! Eller ja, stanna hoppas jag väl inte men för att utvecklas till sommar ialf.
Har ni sett att träden knoppar (jag vet inte om man ens kan säga så men spela roll) jag gillar det i alla fall för vet ni vad? När jag går hem från skolan så har jag, som ni kanske vet, en nerförsbacke de sista metrarna till huset och när det är riktigt fint väder ute är det sjukt fint där med de röda husen, den blå himlen och de gröna träden och när det är så fint tänker jag bara att "molkom är ganska bra ibland, bra och väldigt fint." :) Och jag är då inte den som slänger runt komplimanger om Molkom, nej jag är då inte den, haha.

För övrigt så är jag hemma och är sjuk idag, det var en tuff helg i Mora speciellt i och med att jag var förkyld redan då, haha.
Fick gå hem från skolan igår för att jag kände mig så konstig och frånvarande, helt äckligt febrig kände jag mig. När jag har feber är jag cp, blir helt slut i huvudet men kroppen blir stark (iaf i början). När jag skulle cykla upp för alla dryga backar hem från skolan så gick det lekande lätt och jag behövde knappt anstränga mig, fast det kändes samtidigt som jag brann, cp var det ialf ;s

Som sagt hemma från skolan idag och då missade jag alltså muntliga engelska np och no provet, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det faktiskt... Missade också en viktigt matte lektion som skulle förbereda oss inför np i a-matte. Det vet jag däremot vad jag ska tycka om; DET SUGER! Jag ligger redan för mycket efter men orka gå runt i stan med feber, nej tack då är jag hellre hemma framför tv;n och myser i min feta, men ack så sköna, tröja :)

Det blev ett riktigt långt inlägg det här och jag har knappt nämnt något om mora men vet ni vad? jag kommer skriva ännu ett långt inlägg senare för att beätta för er om Mora, haha, jag vet att ni älskar't så ni behöver inte ljuga ;)

en stor fet puss i pannan, hähä ;*

 summertime and the livning is easy


MORA

I feel so untouched and I want you so much,
That I just can't resist you, it's enough to say that I miss you

- så sant

Ja snart drar man till Mora då, kommer bli riktigt kul skulle jag tro men saken är den att jag kommer ta med mig överdrivet mycket saker, som jag alltid gör, och det kommer resultera i att jag kommer få gå med världens tyngsta packning ner till samlingen, heja -.-

Och det här med att veta vad man ska packa är det bara jag som får typ ångest? haha eller ångest kanske är fel ord men jag tycker verkligen att det är jättesvårt att packa och få med rätt saker eller att jag typ ska ha med för lite pengar och ja allt sånt där.

Ska bli riktigt kul i Mora i alla fall men gissa vad min bror har gjort?! han har tagit med kameran till Uppsala, tack för den älskade Gustav! Okej han har väl lika mycket rätt till den kameran som jag men liksom, jag behöver den mer än han (a)

FÖRRESTEN SÅ ÄR MIN SYSTER BABE MED BRUNA LINSER! wow, me likey killar ännu mer likey, haha :)

förresten så kan ni ju ringa/smsa under cupen. För vem uppsakttar inte ett telefonsmatal här och där? :)

kyss och smek livet är en lek :*

host*

Jag känner att jag följer trenden här i Molkom, jag har nämnligen blivit sjuk, grattis ida! Argh kul att jag lyckas pricka in det lagom till Mora och allt, men jag säger som min kära vän alexandra sa "Jag ska fan med ändå!" FÖR DET SKA JAG!
Men eftersom jag planerar att knarka te och halstabletter så kanske jag blir frisk till fredag ändå, look on the brightside of life liksom.

Lyssnar på massa Hey Monday låtar nu också, elin du skulle fått en puss som tack om jag inte var förkyld, hah.

Imorgon är det NP i matematik så jag hoppas att alla gullungar kan allt nu, jag kan det i alla fall inte men jag har lärt mig att det inte hjälper att plugga eftersom ändå inget fastnar när jag är hemma och pluggar.

Jaja, skicka typ ett sms eller slå en pling så skulle jag bli lycklig, typ, och vem vill inte att jag ska vara lycklig liksom?! haha!

buds over studs ;* (ja jag tycker oth är ganska coolt)


090421

Jag ligger efter i skolan, jätte mycket :| skulle egentligen plugga som bara den just nu men jag orkar inte, haha, det är ju jobbigt och jag tycker det finns så mycker roligare saker att göra.

Hade i alla fall prov idag med a-matten, jag hatar när de ska ha fyra frågor och typ två timmar på sig att lösa dem för då måste man jämt göra så långa uträkningar och skriva motivering och jag vet inte allt vad det var, det var dryyygt i alla fall men kändes ändå ganska okej, jag menar jag är ju lite utav ett geni så jag klarade det säkert galant, haha ;D

Just nu är jag förresten ganska trött, jag är trött nästan jämt nu har jag märkt, utom när jag ska sova, skumt typ? i skolan får jag ryck också utav att vara övertrött, förlåt för alla jag är dryg emot, ni får helt enkelt leva med det :)

glad är jag också just nu, det é nice :)

pusssss
                                                                                                                                                                                       <3

090418

promenad med anna igår var ganska nice fast nu har de äckliga grodorna kommit fram och ni vet vad jag tycker om det ; B-L-Ä!

igår skulle jag se på enemy of state eftersom will smith är så sjukt mycket råbabe, hähä. den slutade ju vid tre så jag skulle med andra ord vara vaken till tre, jag klarade mig jätte bra, pigg, go och glad. tills klockan blev kvart i tre, då somnade jag. -.-

jaja ska nog ta äta lite brunch nu, bacon, stekt potatis och ägg, mums, min mage gillar't!




stockholm

haft två härliga dagar i stockholm med min underbara vän alexandra lundh, hon är mega bra!
blev endel shopping och jag har hittade MIN klänning till avslutningsmiddagen så nu slipper jag vara naken, GÖTT!
hittade även en klänning som jag kanske ska ha på skolavslutningen, fast tänkte köpa den här i karlstad istället ;d
JAG ÄR KÄR! i en jeansjacka som finns på mq! om den var snygg? MEGA SNYGG.

väntar på att syster ska komma hem också, det é drygt, hon och jag ska promenera runt i molkom och prata, det é najs.

puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss, jag är givmild med kärlek idag :)

.

åh vilken mysig video det är till chasing pavements jag vill med rulla runt på trottoaren med en mysig kille.
okej allt i videon kanske inte var så jätte snuttigulligt men jag tycker den är mysig ändå :)

ska snart ta och packa grejerna till stockholm också för imorgon ska jag upp tidigt, vi åker hemifrån tio över sju liksom,  haaaaallå jag missar min skönhetsömn and that's sad :! Men kommer ha det riktigt bra i stockholm med min bäbisvän ialf, hur kan man ha det anant än bra med henne liksom?! hihi

spread the love babypigs:)♥
                                                                                                                   


FEMTONDE APRIL!

grattis syster(a) vi är typ bäst, eller som du så fint uttryckte det "molkoms stoltheter" maha!

    


090414

Idag blir det ultimate med folk, vet inte riktigt vilka men jag vet däremot att jag kommer vara sämst, jag kan inte ultimate ju :o Hoppas att vi kör utan regler för annars kommer jag ju vara tvungen att lära mig dom också, hårt liv...

tomorrow is the day kan jag ju bara inforemera alla om, säger ni inte grattis så blir jag arg och kommer och spränger sönder era brevlådor :O

måste ju avsluta med ett citat, eller vad det är, som jag faktiskt tycker är roooligt(a)
sex is when a guy sticks his location in a girls destination to increase population for the next generation. Did you get my explanation or do you need a demonstration? HAHAHAHA, den ÄR faktiskt rolig(a)


over and out x

090413

Sitter och känner mig lite småtöntig just nu för jag lyssnar på sebastian krantz och han är tydligen bara fjortismusik men vafan han är ju bra(A)

Snart bär det av till stockholm med Alexandra också, jag längtar riktigt mycket men innan vi drar iväg från molkom så ska jag och syster fylla år, iiih(a) Var faktiskt inne i stan idag med Mikaela och la undan lite presenter som pappa kan köpa till mig imorgon hihi, det är det rätta det!

Och gissa vad jag gjorde idag?! jag åt jordgubbar, mums, njöt av varje tugga, jordgubbar in my heart!

gå ut i våren nu och dansa en soldans så sommaren kommer hit!:*



Utkast: A drop ...

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

åh låten är underbar!

lyssna och njut

boys will be boys(n)

som ni kanske ser på rubriken så håller jag med syster till hundra!

är det inte underbart när man planerat och massa och så blir det bara skit av alltihop! fan fan fan fan jag håller på att få damp just nu och det suger något förbannat jävla mycket! Ialf stort tack och massa pussar till Hildis för att du är så underbar och får mig att skratta och må bättre oavsett vad :***

En glad nyhet från igår är i alla fall att jag ska till stockholm med alexis babe 16-17 april, h-ä-r-l-i-g-t! Ska bli riktigt skönt att slippa molkom faktiskt :) och det bästa med hela lovet är ju såklart att jag och syster fyller år, wieho;d

puss på er och sprid gärna lite glädje och lycka till mig för det kan jag behöva just nu


,

VÅREN ÄR HÄR! åhjaa det är något så sjukt härligt så jag vet inte vad :)
sitter just nu nyduschad och härlig och beklagar mig över att jag inte lyckas få till designen på bloggen, det är ett hårt liv jag har må jag säga...
men förlåt förlåt ialf för att designen ska fixa till den någon dag när jag har tid och lust!

Sitter och skriver med min coole halvnorske kompis henrik just nu, sjukt duktigt på att sjunga och spela gitarr den pysen :O Ska ju skapa karriär med han då; jag skriver låtarna och han sjunger och spelar dem(Y) på så sätt blir jga rik och om den planen inte ksulle funka har jag ju min reserv plan; GIFTA MIG RIKT!  kom inte och påstå att jag inte planerar inför framtiden för det gör jag minsann, haha.

ska kila ner i sängen nu jag, har kommit fram till att jag älskar min säng mega mycket, det bästa i mitt rum efter endel tavlor, puss på't (y)

någon som börjar få kalla fötter förresten?;s 

puss på att vara lycklig (K)

RSS 2.0