(K)



Jag är glad, hela veckan har jag varit glad, mått underbart och kännt mig lycklig. Det är skönt, något så otroligt skönt!
Förresten så är kramar väldigt mysigt :)

lördag

Som sagt idag var den; matchen mot skoghall. Slutade inte som vi hoppats men 1-1 var ju inte det sämsta möjliga iaf.
Min skicklighet var verkligen inte på topp och det skulle jag beror till stor del på min underbara förkylning -.-  Jaja blir väl att hålla tummarna för att Munkfors vinner sin första match under säsongen så att vi vinner serien och gör molkom stolta, hähä;)

Förövrigt så somnade jag über tidigt igår, innan tio :OOO fattar ni eller?! för det gör knappt jag men vaknade ju ganska tidigt också iofs, om man räknar halv fem som tidigt ialf, haha. Eftersom jag var lat orkade jag inte gå upp heller utan låg i sängen och läste twilight, i love it :) Försöker att inte göra som jag gjorde med de tre första böckerna bara dvs. jag ska försöka att inte stanna hemma som en som inte har något liv och bara läsa hela tiden, hah(a) Fast det är svårt kan jag lova för jag är geek men eftersom att jag är en sådan stark person fixar jag det såklart, hah(y)

Nu är våren här också det gör mig riktigt glad. gladgladglad. Snart kan man gå till skolan utan jacka och då är det inte långt kvar tills man kan börja gå i små shirts, det gillas skarpt det mina vänner =)

jag ska laga mat ikväll också så om ni vill smaka något gott förslår jag att ni pallrar era söta rumpor hem till mig alla är välkommna, jag bjuder på saft också såklart(y)

pusssssssssss
somewhere over the rainbow

elevens val (h)

Jaha då sitter man på ännu en elevens val lektion och gör absolut ingenting, ja det är ganska skönt faktiskt :)
Och för alla som inte har hört den stora nyheten om att jag är kontaktbar över mobilen igen ; DET ÄR JAG!  det är om möjligt ännu skönare än att softa på elevens val lektionerna, haha.

Gissa vad som händer på lördag då? Jo då är det SK örnen som möter skoghall i den viktigaste matchen någonsin! Då jäklar är det tagga som gäller för vi ska väl inte nöja oss med en andraplats? nej det ska vi verkligen inte :)

Just nu så mår jag riktigt underbart bra och jag skulle tro att mycket beror på att äntligen äntligen är våren på väg. Jag älskar att när jag vaknar är det inte längre helt mörkt ute och att jag kan höra fåglarna kvittra! Förut har jag alltid tyckt att det låter lite "fjantigt" att liksom tycka att det är så mysigt med fågelkvitter, jag menar det är ändå abra fåglar. Men i vilket fall så har jag helt ändrat uppfattning; fågelkvitter är underbart och ett sånt himla vårtecken så det finns ju inte!:DDDD
Jag är fortfarande så sjukt imponerad av hur mycket människor påverkas av vädret och årstiderna. Jag är sjukt mycket gladare under sommaren och våren än vad jag ör på vintern, eller liksom jag är ofta glad under vintern med men inte samma lycka som under sommaren om ni förstår?:)

men jaja i alla fall nu så blire snart stan med hillie jag ska hålla henne i handen så all oro försvinner serni (A)

puss på er och sprid vårglädjen vidare :***
<3
elin och jag är ju så söta ibland, tihi(a)

hilda englund, bv<3

                                                    looove
Det här är Hilda Englund; min bästa vän i hela världen. Det finns nog ingen som har funnit där för mig genom åren så som hon har. Hon har alltid stöttat mig när jag har velat fram och tillbaka mellan två alternativ. När allt har känts piss och jag bara vill sova och slippa allt då har hon funnits där och fått mig att le. Gumman för dig skulle jag gå genom eld!

Alla minnen som jag har med dig är oförglömliga, minns hur våra mammor brukade träffas och ta med sig oss så att vi lekte med barbies tillsammans; gud vad jag älskade din barbie-samling, haha.


Vi gled isär när vi började skolan minns jag men var ändå kompisar liksom, bara det att vi inte umgicks så mycket men sedan när vi började fyran tog vi upp vår vänskap där vi "lämnade" den. Minns hur kul vi hade längst bak i klassrummet och att Kenneth tyckte att vi definitivt behövde skärpa oss för vi pratade alldeles för mycket istället för att ägna oss åt skolarbetet men vi överbevisade honom genom att visa upp våra färdigpluggade uppgifter så han fick så han teg ;)

Sedan sexan har vi bara blivit tajtare och tajtare du och jag hjärtat och det är något jag är så sjukt lycklig över! För utan dig Hilda så vet jag inte vad, vänner genom allt det är du som får mig att le när allt bara känns allmänt piss då bara kommer du och pratar med mig, visar att du finns där och bryr dig och snuttan bara att få prata med dig och ha någon som förstår får mig att le!


Sommaren 08 ojojoj alltså vilka minnen vi har fått! De kommer alltid att finnas med mig och jag tror inte att något kan slå det. Jag menar hur ofta åker man till Italien med sin bästa vän och lyckas pricka in det med Croda? Det som har en möjlighet att toppa det skulle väl vara 2012 när vi drar dit efter studenten och oavsett om vi inte träffas lika mycket då så ska vi dra till Italien som student resa för även om vi inte skulle träffas varje dag så finns jag här för dig och du kommer ALLTID vara min bästa vän i hela vida världen! Vår vänskap den är så sjukt bra och det kan ingen ta ifrån oss för dig, dig släpper jag aldrig!


Du ska veta att jag finns här för dig i alla lägen, dag som natt, anytime honey!

Det är en sak som jag aldrig har förstått mig på hos dig; att du kan vara så underbar som du är, så genomsnäll, söt och smart, helt enkelt bäst! Att du inte kan se hur vacker du är både på utsidan och insidan det är en synd för Hilda du är skönhet personifierad.

Du är en gåva till världen och tillsammans klarar vi allt Hilda du får mig att gå med huvudet högt och le. Jag hoppas att jag någon dag kan återgälda allt du gjort för mig vännen. Du och jag hör ihop på ett oförklarligt sätt, lite som solen och månen, husmusen och katten jansson, hubba och bubba. Orden räcker inte till för att beskriva hur otroligt bra du är gumman men jag gjorde i alla fall ett försök.


Det här är alltså min vän Hilda Englund som jag älskar mest av allt och skulle gå genom eld för! Henne finns jag här för dag som natt och kommer alltid alltid alltid att älska! En vän som henne möter man bara en gång i livet så jag vill bara att hon ska veta hur mycket hon betyder för mig. Hon finns inte bara i mitt hjärta hon ÄR mitt hjärta!

SISTER BY THE HEART DARLING!<3



söttttttt            <3        <3


en ovanlig måndag morgon

En ovanligt måndag morgon ja, det är vad denna måndag morgon är jag känner mig glad och pigg och inte ens särskilt hungrig. Vad kan detta bero på tro? Jo dels så har jag haft en underbar helg med sis och Hilda som även spenderades med andra men de två sötnosarna utgjorde grunden och det kanske största skälet till att jag är så glad är att Gutsav, min kära broder, troligtsvis har fått reda på vilka som snott min mobil så han ska söka upp dem idag och tvinga dem att antingen ge tillbaka telefonen och simkortet till mig eller få betala för jag saknar min nallebjörn, mammas mobil är såhääääääär mycket sämre! Men jag är såklart tacksam som får låna den över huvudtaget (a)

Tror att jag egentligen borde platta håret och sådant nu för jag sitter här completely natural, dvs inge smink inga produkter alls och så vill jag ju inte gå till skolan, hah(a) För övrigt så kommer jag och min kära vän Alexandra Lundh att var sjukt babes i skolan idag, vänta bara och se vänner och var beredda på att förstummas av vårat sex appeal ;)


kyss och smek livet är en lek <3


mysssss

grattis papi :*

Idag fyller min kära far år! Vi var uppe och firade honom tidigt, i alla fall tidigt för att vara en lördags morgon, och han fick lite roliga presenter bl.a. en citatbok där det stod lite roliga saker fast jag ska vara ärlig jag tyckte inte de var så roliga som han men han är ju gammal så han har väl lärt sig att uppskatta sånt ;)

papii sommras var far och jag söta ^^,

Ska följa med laget ner till Vålberg och heja också, vinst som gäller giiiiirls ;d Efter matchen blir det då att dra tillbaks till Molkom och heja på killarna när de möter sjöstad då, vet inte vilket lag det är som spelar (u eller p16 skulle jag tro) men jag vet att Emil ska spela back, haha ;D
Hade ju egentligen tänk åka till Forshaga och träffa Mikaela men det blev inget med det...:/

Istället så blir det Hildis med sis, åh så trevligt vi kommer ha (A)
Nu skriker de på mig att jag måste skynda mig om jag ska med till Vålberg också så jag får väl kliva in i duschen nu om jag ska hinna byta om och sminka mig och all grejs det nu är :)

take care babypigs :*

host

Jaha då missar man kvalmatchen imorgon då det känns ju lite halvt sådär...

Fast som mamma aldrig är sen att påpeka; det är lika bra att jag koncentrerar mig på att bli frisk istället! Så grattis den backen som blir inkallad istället för mig, make me proud ;* haha


Har som ni kanske förstod varit hemma från skolan idag och vet ni vad det betyder jag missade brandmännen :OOOOO Jag är hyper ledsen för det, jag skulle ju övertala dem att ta med mig till brandstationen och så... Fast en fågel viskade i mitt öra att man var tvungen att ha dåliga betyg och inte sköta sig i skolan för att få åka på det vilket enligt mig låter väldigt orättvist jag menar jag har väl minst lika mycket rätt som dem att vara där! Jag ska allt se till att jag på ett eller annat sätt för åka dit, om jag så måste få dåliga betyg och slå sönder fönster och annat bus; till brandmännen ska jag ta mig i alla fall!


För övrigt så sitter jag och myser massa i min stora tröja, den största jag har (XL) hähä, mina kortkorta sov shorts och mina über sköna tofflor det är chilli det ;d


Ha det bra folket och kyss pojken eller flickan i grannhuset kanske visar det säg att ni är en perfect match och vill vi egentligen inte alla ha lite kärlek nu i mars? :}


...<3

Jag vill vara kär.

Så är det bara, jag vill ha den pirrande lyckokänslan inom mig som alla pratar så om!

Kan ni förstå att jag aldrig aldrig aldrig i hela mitt liv har varit kär?! Så är det i alla fall och ibland tycker jag så rysligt synd om mig själv så det finns ju inte. Man hör jämt om hur underbart det ska vara att vara kär; att ha någon man hör ihop med och som gör en lycklig...

Och det har jag aldrig upplevt. Fast då har jag ju inte heller behövt uppleva ett brustet hjärta när kärleken "tar slut" men jag tror jag är beredd att få massa brustna hjärtan för att få känna äkta kärlek någon gång...

Det är nog lite därför jag längtar extra mycket till sommaren för på sommaren är det liksom så mycket flirtigare, mindre kläder, mera glädje och framförallt MINDRE KYLA!

Under sommaren är det sommarflirtar som gäller det kom jag och Fiia framtill idag och det låter så himla bra!

Så snälla sommaren nu ber jag på mina bara knän kom hit och ta med dig lite kärlek!


Spread the love people (gärna till mig)
                                                                                          


RSS 2.0