=D

Denna kvällen har varit något så sjukt bra! Började bara nere på hallen med att kolla på match vilken kanske inte var det roligaste(a) Men sedan blev det FNIZZ på gårn, jag lovar att det är det coolaste spelet, även om jag inte deltog så mycket, tihi. Gäwerth gjorde en dö cool "aligator dans" som blev förevigad på film, haha.

Vi skulle dra hem men så bestämde vi (jag, kvarna, gäwerth, niklas och anna) för att gå runt lite ute och sen kom även henrik med :)

Sprang runt och slängde varandra i snön gjorde vi också, eller ja jag försökte slänga folk i snön men lyckades inte och andreas och henrik lyckades slänga mig i snön. Efter ett tag slöt jag och henrik fred och kom fram till att vi skulle skapa en alians, sagt och gjort; en alians fixade vi =D
Fast han bröt den och räddade mig inte så den krashade men sedan räddades den och ja, alians hit och alians dit.
Skulle varit hemma tolv pga. match imorgon  men vi ville inte gå hem så jag ringde och sa att jag hade glömt tiden men skulle börja gå hem, nu ialf fem i tolv och bror berömde mig sååååå för att jag ringde hem och berätta.
Men vi kom ialf hem till kvart i tolv och det är nästan samma sak =)
Niklas goes Klasse också, mycket vackert namn ohja och jag goes Habibi, ännu vackrare namn =D haha

nej nu måste jag sussa jag om jag ska orka spela match imorgon puss på stjärttttten ;}



peace in dudes (H)

branäs

Ja jag åkte ju som sagt till Branäs med de andra niorna idag och dagen började superbra! Sitter på bästa platserna på bussen, längst fram högst upp till höger, med coolingarna och skrattar och har det trevligt, haha ;)
Dagens bus, som Emil så fint uttryckte det, var att jag tog mina alla hjärtans dag present och delade ut till bussen, fast jag tror att alla geléhjärtan stannade hos herr Bengtsson? haha. och nej det är inte elakt att ge bort presenten tobias är psyk ;s f'låt.
Men ialf vi kommer efter en lång färd fram till Branäs och jag  tänker att "nu jäklar ska det åkas skidor, spela roll att jag inte åkt på vem vet hur många år och bara två ggr i hela mitt liv. Nu ska jag ha kul!"
Drar iväg mot liftarna med Jesper och vi tänker att den minsta backen kan vi ju inte ta med alla de små barnen, nej vi tar den större som vi trodde skulle passa oss bättre. Väl uppe i backen upptäcker vi att det var nog fel val. Oscar som då kan åka snowboard försöker lära oss lite hur vi ska kunna ta oss ner lugnt och fint men vi vågar itne åka så det blir så att jag, Kvarna och Jesper är kvar högst upp i backen och Oscar åker ner.
Efter en stund uppe i backen bestämmer jag mig för att nu får det vara nog nu kör jag och slänger mig ut för backen!
Ja det gick ju undan och jag kände att "nej nu ramlar jag väl snart på någon så att inte bara jag dör utan den med!:O" Och ja, jag ramlade, tre kullerbyttor och så ligger jag där i snön medans min skida ligger kvar högre upp vid backen, jag ligger i någon konstig ställning i backen och klurar på hur fasen jag ska få tag i min skida och vips så kommer min räddare! en tysk tror jag det var, men ialf han och hans syster kommer swishande ner och räddar mig från att blir helt påkörd, åtack åtack :)

Efter lunchen ska vi inte prata om för då var jag bara så sjukt frustrerad och arg så jag känner att jag vill inte deppa ner alla genom att berätta. Vi låtsas som att den var toppen bra även om jag mådde skit och bara ville få tag på en scooter, som inte fanns någonstans, så att den kunde köra bort mig från skiten.

Min bror kan allt göra mig glad ibland han och jag är riktigt glad över att han är just min bror och ingen annans! Även om han kan gå mig på nerverna som ingen annan när han är sådär drygt överbeskyddande -.- Han fixar och trixar i köket nu med drinkar och allt vad det är och är abra allmänt trevlig och förstående mot mig så kärlek till han för att han är grymt bra :)

peace in and spread the love =}


jag och bror i

elevens val

Sitter på andra våningen i skolan och har elevens val och jag jobbar lika flitigt som alltid på de lektionerna, det vill säga inget. Ganska soft att bara kunna sitta framför datorn och kolla runt på bdb och youtube, brucas klipp ftw ;)

Gympan förut var det skridskor som gällde, hockeybockey :D Ida was in toppform(H) haha inte riktigt kanske men vafan jag är stolt över min insats som resulterade i att jag gjorde mål, haha. Fast jag ramlade också, ajajaj, men stark som jag är så reer jag på mig och spelar på, yes yes i'm the man!

Sen har jag länge tänkt på att tipsa alla om en av världens bästa böcker; "nitton minuter" av Jodi Picult, skulle kunna läsa den om och om igen den fångar en verkligen. Minns när jag läste den första gången, kunde itne sluta läsa och jag låg inne i min säng med lampan tänd och läste till klockan tre på natten för att ajg inte kunde sluta läsa förens boken var slut, åh jag älskar den :')
haha jag låter som världens tönt här men jag älskar böcker(a) ialf endel och den här boken är en av dem.

                                

Imorgon är det branäs som gäller, heja heja heja! Ska jag äga? OM jag ska, jag ska vara kung! Strunta i att jag bara har åkt slalom två ggr i hela mitt liv och att jag gick i sexan sista gången jag gjorde det (a) Och så ska jag ha med mig baguette med potatissallad och köttbullar på, åh det vattnas i munnen bara jag tänker på det!

Avslutar med att skryta lite och ge er en glad nyhet här va; på nationella provet i svenska muntliga delen fick jag mvg! Jag tycker jag förtjänar det, haha =D

peace in homies (h)

just another monday

En måndag i raden av många, en TRÖTT måndag i raden av många.
Min första tanke när jag vaknade var hur mycket jag önskade att det var sommarlov. Det verkar som om min blogg kommer handla mycket om min stora längtan till sommaren och sommarlov?
Jag vände på mig och kramade min kudde och skulle precis somna om när jag hör min så kära bror ropa något.
Tack gustav -.- Fast jag kom upp ialf och in i duschen, skönt.

Kommer otroligt trött till skolan men piggnar till efter ett tag och nu har jag bestämt mig; UNG UTAN PUNG SKA TILL NYEDS SKOLA! Om det så är det sista jag gör som ordförande i elevrådet så ska jag få hit dem!

Nationella prov i svenska också gick hyfsat och jag är nöjd med min insats, haha! Christina verkade gilla min och Alex avslappnade stil under provet, tycker faktiskt den var rätt skön själv ;)
Det var ju då den muntliga delen och jag blev i samma grupp som Hilda, Alex och Linda och inom gruppen blev jag ihop parad med Hilda vilket funkade mycket bra som alltid(y) Vi kompleterar varandra så bra du och jag vännen!

När jag kom hem var det mat som gällde; det tackar man ju aldrig nej till;) Sedan tv400 som har börjat med massa bra tv program(a) Sedan bar det av mot sporthallen och träna, fast min mage gör ont så jag vet inte vad!
Och nu äntligen har jag fått mat och ska dra in i duschen som min syster la beslag på =)

peace in buds (h)
                                                                                                                                                     

Utkast: Jag har ...

Jag har äntligen gjort det; skaffat blogg och den ska minsann hållas uppdaterad!
Här ska idas tankar bli till ord, även om det är något jag är VÄLDIGT dålig på.
Fast jag tänkte att jag gillar ju att prata och sånt så varför inte äntligen göra en blogg
där jag kan skriva precis vad jag vill? Så nu är det här min alldeles egna blogg,
åh jag kommer vara så stolt över min lilla bäbis blogg, haha :')
let's begin!

Jag saknar sommaren, något enormt också! Finns det något härligare än att
slippa tänka på skolan, betyg och alla andra bekymmer som finns?! Man går
upp när man känner för det. Man behöver inte pälsa på sig med massa kläder
såsom jacka, halsduk, mössa, vantar o.s.v. Man kan bara dra en klänning över
huvudet och sedan gå ut och låta solen skina över en, åh vad jag längtar!

Jag har svårt att tro att någon sommar någonsin kan bli bättre än min sommar 08.
Jag menar vad kan möjligtsvis slå Italien med bästa vän och London med familjen plus
bästa vän? Det är det nog inte mycket som kan :)
Jag tipsar alla som är singlar att åka till Italien för folket där alltså, ojojoj. Det finns inte
ord nog för att beskriva dem, så otroligt charmiga, spontana och många är ju otroligt
bra dansare också haha =D
och passa på att åka dit under Croda så kan ni dansa iväg hela natten på stranden, åh
vad roligt Hildis och jag hade där!

jaja alla har väl antagligen hört mig tjata om Italien och London så otroligt mycket så jag
skippar det nu och avslutar detta inläg med några coola ord;

Peace in kåmpis (h)



åh sommaren är underbar!  syster och jag i kreta för ett antal år sen, känns som det var igår
jag och sis i kreta ett antal år sen, i miss is alot :')


RSS 2.0