090928

Blä jag hatar feber. Jag blir alltid super känslosam när jag har feber, jag kan sitta framför tv;n och helt plötsligt bara börja gråta för ingenting! Men det är när jag har feber som jag uppskattar komedi filmer som mest, haha, på samma sätt som jag kan börja gråta helt plötsligt kan jag även börja skratta som en tok.

Jag har matte prov på torsdag och borde egentligen plugga matte som en galning nu men jag orkar bara inte. Matte är nog det tråkigaste jag vet. Jag förstår inte hur det har kunnat gått så utför för mig inom matte!? Jag menar i åttan tyckte jag matte var ganska lätt och inte alls jobbigt, i nian började det bli lite jobbigt när jag skulle läsa a-matte men jag fick vg i slutbetyg så det kändes ändå helt okej och nu när jag har börjat läsa b-matte så har all min kunskap bara försvunnit! Jag förstår ingenting, kan ingenting och kan inte lära mig någonting!!!
Fuck matte jag skiter i det helt och hållet snart...

Nu vill jag bara att Hilda och Alexandra kommer hem igen och att allt blir som det har varit. Vill bara ha tillbaks tiden i nian för då var allt så lätt ju, jag var kär och allt var underbart, usch. Titta nu är det febern som är framme igen och klagar och blir känslosam!:O 
Lika bra att jag slutar nu

kyss och smek livet é en lek


 copyright ida

090924

Bra dag idag. Känns att man kommer mer och mer in i klassen och det känns faktiskt som min klass nu även om jag saknar 9b cäldigt mycket så känns det liksom helt okej att vara SIC.

Imorgon är det först språkdag eller vad de kallade de, där skulle jag tydligen ha poesibingo och jag försöker fortfarande klura ut vad det är men kommer itne fram till något vettigt svar! Efter det så var det andra konstiga språk och efter maten blir det klassfota. Usch jag hatar klassfoton jag lyckas alltid se ut som ett retard på dem men jaja man överlever ialf!:)

håller tummarna för att mina benhhinnor hinner bli bra tills på lördag också så jag kan vara med på träningshelgen!

kyss och smek livet é en lek

copyright ida

090923

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag saknar min Elin:( Vill ha lördag nu på en gång! Dås ka vi träffas, prata om Turkiet, killar och allmänt skitsnack, skönt kan jag lova.

ily copyright ida
aerh
i love you giiiiirliegirlspuss

kyss och smek livet é en lek

090920

Jag har typ träningsvärk i hela kroppen och kan inte röra mig, aldrig mer innebandy kan jag ju säga! Eller okej då, jag ska träna imorgon så aldrig mer innebandy under helgen ialf, haha.

Helgen har varit braaa. Började med innebandycup i Åmotfors där vi tog oss till semifinal, det var iofs inte så många lag med men vi kom inte sist i alla fall så det är ju ett framsteg, haha;) När jag kom hem till Molkom igen fick papi köra mig vidare till Munkfors där det var mys. Till frukost blev det tårta, jag som skulle dra ner på sötsaker... Men jaja det kan alltid skjutas upp haha!:D

Förövrit så vann faktiskt nyedshov herrlag en match idag!!!!!! wow jag vet att det är svårt att tro men det hände faktiskt!


kyss och smek livet é en lek

 copyright ida danielsson

090914

Grattis på namnsdagen ida. Tackar:)

Jag ska minsann ta mig till Hagfors under veckan och träffa mina bäbisar, de är saknade till tusen!

copyright ida

kyss och smek livet é en lek


090912

Om några minuter drar jag till Aspa Herrgård, det känns riktigt härligt och det kommer att bli en toppen helg!
Får dela rum med Mario också, hoppas ahn klarar av att jag pratar och går i sömnen haha;)

kyss och smek livet é en lek


090910

Jag vet inte vad det är som händer men inget känns som det ska liksom. Allt är som ett virrvarr av tankar som bara snurrar runt. Jag vill ha det som förut men vill ändå inte ha något tillbaka. Jag vill inte skriva något deppigt fjortis inlägg men ändå är det precis vad jag gör. Jag vill ha tillbaka 9b men jag vill gå i S1C.  Jag vill vara kär men vill inte låta någon komma såpass nära. Jag vill spola tillbaka tiden men jag vill bara se framåt. Jag vill ha mer men vill inte släppa ifrån mig något. Jag vill ha men inte offra.
Jag vill bara att allt ska vara bra, jag vill ha tillbaka känslan jag en gång haft.

090910

Dagen typ sög.. Fick astma/allergi anfall på samhällskunskapen och fick panik. Hatar när man inte får någon luft och hjärtat värker som fan:O Haha det låter som att jag har "hjärtesorg" eller vad det heter, i alla fall när man läser "hjärtat värker som fan" det är ju typ så man beskriver det när man blivit dumpad! Men jaja, tillbaka till mig och min hårda dag. Jag fick åka hem med bussen kvart över elva och ta medicin och sedan sova en sväng.
När jag vaknade hade jag fått sms av Hilda och sedan ringde hon mig, blir alltid gladare av att prata med dig snutti!<3
Okej dagen är ju liksom inte slut på långa vägar och så hård kanske den inte var, jag är mest generad över att största delen av min klass nu sett mig gråta, känns ju bra, not. Men jaja jag grät ju kanske inte mega mycket mer panik tårar för anfallet, haha, jag låter patetiskt men whatever:)

Jag behöver Hilda, det är verkligen helt sjukt vad jag behöver henne! När jag tänker efter så är hon som min livskärlek fast i kompis perspektiv liksom:)

kyss och smek livet é en lek<3

copyright ida


090908

Ibland blir det fel...

he-he-he ibland blir det fel

Jaja, skön dag idag, slutade tio över tolv och då kom Kim och gjorde mig och Anna sällskap i maten, han har fått svininfluensan men han är ganska cool ändå:)
Köpte mina skor idag också, känns som tofflor gör de och jag vill aldrig ta av mig dem haha!

kyss och smek livet é en lek

090907

Ska ut på en springutr med Maja snart! Känns skönt att komma igång med springturerna igen, så otroligt skönt att peata ut på dem haha. Ojojoj vad mycket vi har pratat om på våra springturer, om små obetydelsefulla saker och djupa känslor och det är så skönt att bara få ut det liksom:)
Och det är så härligt när man springer i skogen och känslan man kan få när man sprungit ungefär två kilometer av att man skulle kunna fortsätta springa föralltid, den är härlig kan jag lova!

Snart är hösten här för fullt och därför måste jag inhandla jacka, vantar, mössa och en stoooor halsduk! Skor inhandlas imorgon, supermysiga var de:-)

kyss och smek livet é en lek

truyh

090905

copyright ida

Ja min vän Miriam Nilsson fyller år. Jag saknar henne!
Hoppas du får en toppendag Miriam och kolla vad fint kort jag hittade bland mina gamla bilder;)

Senare så åker jag in till Filipstad och går på Oxhälja med Maja och Fiia, sötnosarna de! Jag ska köpa en god munk för det har jag inte ätit på år och dar, mums.

kyss och smek livet é en lek

090902

Snart fyller min vän Miriam år!!!!!!!! Blir det något saftkalas eller inte? ja det kan man ju undra och jag vet ialf vad hon ska få av mig, hehehehehe. Ja jag är trött då ser det ut såhär i mina inlägg:)

Jag skulle egentligen pluggat franska och matte nu men det är ju så tråkigt så jag struntade i det, skönt med dator istället tycker jag!

Efter skolan dog nästan jag och Anna för Kim var läskig, hejhej. Men nu kan jag den coolaste hälsningsaken som någonsin funnits jag är trött Anna är en bitch godnatt:)

RSS 2.0